products

Yüksek Saflıkta Maydanoz Tohumu Esansiyel Yağı Cilt Canlandırıcı Kırışıklık Karşıtı

Temel bilgi
Menşe yeri: Shaanxi, Çin
Marka adı: Ceres
Sertifika: ISO9001,GMP,Kosher
Model numarası: Maydanoz Tohumu Esansiyel Yağı
Min sipariş miktarı: 1 kg
Fiyat: $40-120/kg
Ambalaj bilgileri: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Ödeme koşulları: T/T, Paypal, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Yetenek temini: Ayda 10000 Kilogram/Kilogram
Detay Bilgi
Ürün adı: Maydanoz Tohumu Esansiyel Yağı Dış görünüş: Açık sarı Sıvı
Hammadde: tohumlar Özellik: Cilt canlandırıcı, Kırışıklık yapmaz, Sıkılaştırıcı
Seviye: Gıda Sınıfı veya Kozmetik Sınıfı Marka adı: Ceres
Raf ömrü: 24 ay COA: Mevcut
Vurgulamak:

Yüksek Saflıkta Maydanoz Tohumu Esansiyel Yağı

,

Cilt Canlandırıcı Maydanoz Tohumu Esansiyel Yağı

,

Kırışıklık Karşıtı Maydanoz Tohumu Esansiyel Yağı


Ürün Açıklaması

Yüksek Saflıkta Maydanoz Tohumu Esansiyel Yağı

Maydanoz Tohumu Esansiyel Yağı Nedir??

Maydanoz Yağı, Hindistan'ın kırsal kesimlerinde yetişen kokulu iki yılda bir olan Petroselinum crispum bitkisinin yeşil yapraklarından ve aromatik tohumlarından elde edilir.Tohumlar aslında en esansiyel yağı içerir, ancak yaprakları dahil tüm bitki esansiyel yağı yapmak için kullanılabilir.Maydanoz Tohumu Esansiyel Yağı, bir karışım halinde kullanıldığında ısınan ve yuvarlanan tatlı, sıcak baharatlı, otsu bir aromaya sahiptir.

Sedir Ağacı Esansiyel Yağı Toplu Uygulaması Nedir??

1. MASAJ

Masaj yağı vücuttaki fazla suyun atılmasına yardımcı olabilir.Bu, özellikle gutta olduğu gibi bacaklarda ve ayaklarda ödem olduğunda faydalıdır.

Ayrıca sindirime yardımcı olabilir.Spazmları gidermek, kabızlığı hafifletmek ve daha fazlası için harmanlanmış yağı karın üzerine sürün.Hareketlerini uyarmak için böbrek bölgesinin çevresine de sürebilirsiniz.

2. AROMATERAPİ

Maydanoz esansiyel yağı sakinleştiricidir.Stres üzerinize geldiğinde diğer sakinleştirici yağlarla birlikte difüzörünüze birkaç damla ekleyin.

3. GIDA AROMALARI

Maydanoz yağı, sindirim sorunlarını hafifletmek için kullanılan 'grip sularına' bir ektir.Her iki yağ da alkol, et, turşu, sos ve gazlı içecekler gibi maddeler için yiyecek ve içecek endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

4. KOKU

Ticari endüstri, kolonya, deterjan ve sabun kokusu için tohum yağı kullandı.Kozmetik, sabun, erkek kolonyası ve bazı parfümlerde bile kullanılır.

Sedir Ağacı Esansiyel Yağı Toplu Faydaları Nedir??

1. Sindirim Sorunları

Herhangi bir sindirim sorununu hafifletmek için bitkiyi çiğnemeniz veya maydanoz çayı içmeniz tavsiye edilirken, bazı insanlar maydanoz yağı kapsülleri yapmayı tercih eder.Bunu denemeden veya kendinize zarar vermeden önce bunu nasıl doğru bir şekilde ve saygın bir kaynaktan yapacağınızı öğrenmeniz önemlidir.

2. KASLAR VE EKLEMLER

Bir bileşen olarak maydanoz yağı içeren bir masaj yağı, sıvı birikimini azaltmaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda artrit, romatizma ve siyatik ağrılarını da azaltabilir.Aynı şekilde, biriken toksinleri azaltmaya yardımcı olabilir.

İletişim bilgileri
Sherry

Telefon numarası : +8618092101470

Naber : +8613379289277