products

Doğal Aromalı Citronellol Esansiyel Yağı CAS # 106-22-9

Temel bilgi
Menşe yeri: Shaanxi, Çin
Marka adı: Ceres
Sertifika: ISO9001,GMP
Model numarası: sitronelol
Min sipariş miktarı: 1 kg
Fiyat: $10-30kg
Ambalaj bilgileri: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Ödeme koşulları: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Yetenek temini: Ayda 5000 Kilogram/Kilogram
Detay Bilgi
Üretici Adı: Doğal Lezzet Citronellol Renk: Açık sarı yağ
Seviye: Gıda sınıfı COA: Mevcut
için başvurun: Sağlık hizmeti Ücretsiz örnek: Mevcut
Raf ömrü: Uygun şekilde saklandığında 2 yıl Ambalajlama: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Vurgulamak:

Doğal Lezzet Citronellol Esansiyel Yağı

,

106-22-9 Citronellol Esansiyel Yağı

,

106-22-9 doğal citronellol


Ürün Açıklaması

Doğal Lezzet Citronellol

Lezzet Citronellol nedir?


Citronellol, Cymbopogon nardus ((+)-citronellol) ve gül yağları ve Pelargonium sardunyalar ((-)-citronellol gibi sitronella yağlarında bulunabilen, doğal olarak oluşan bir asiklik monoterpenoid türüdür.Doğal yağlardan ekstrakte edilmesine ek olarak, geraniol veya nerolün hidrojenasyonu ile de üretilebilir.

Lezzet Citronellol'un İşlevi Nedir?

Citronellal, Cymbopogon, limon kokulu sakız ve limon kokulu çay ağacı bitkilerinden elde edilen damıtılmış yağlarda önemli bir izolattır.Sitronellal enantiyomeri, kafir ıhlamur yapraklarından elde edilen yaprak yağının %80'ini oluşturur ve karakteristik aromasından sorumlu bileşiktir.

Lezzet Citronellol Uygulaması Nedir?

1. Gıda aroması olarak yaygın olarak kullanılır.

2. Parfüm, sabun ve kozmetik vb. ürünlerin kokularının hazırlanmasında kullanılır.

3. Böcek öldürücü, böcek kovucu ve sabun aromasında da kullanılır.

 

Ürün adı Citronellol, 3,7-Dimetil-6-okten-1-ol, Beta-Citronellol,Citronellol fiyatı
CAS # 106-22-9
EINECS# 203-375-0
FEMA# 2309
Moleküler formül C10H20O
Menşei ülke Çin
Bağıl yoğunluk: 0.854
Kırılma indisi: 1.455-~1.458
Dış görünüş: gül kokulu renksiz sıvı
Paketleme: 1kg/davul,2kg/davul,5kg/davul,10kg/davul,25kg/davul,170kg/davul
Başvuru: 1. Gıda aroması olarak yaygın olarak kullanılır
2. Parfüm, sabun ve kozmetik vb. ürünlerin kokularının hazırlanmasında kullanılır.
3. Böcek öldürücü, böcek kovucu ve sabun aromasında da kullanılır.
Raf ömrü : 24.00 ay(lar) veya uygun şekilde saklanırsa daha uzun.
Teslimat süresi: Mevduat/ödeme aldıktan sonra 5-7 iş günü
Gönderi: Ekspres/Hava/Deniz mevcut
Ödeme: L/C,D/P,T/T,Western Union,Paypal peşin
Örneklem: Kontrol/test için 20g ücretsiz numune

İletişim bilgileri
Cecilia

Telefon numarası : +8617391795715

Naber : +8613379289277