products

Saç Sağlığı İçin %100 Saf Paçuli Esansiyel Yağı

Temel bilgi
Menşe yeri: Shaanxi, Çin
Marka adı: Ceres
Sertifika: ISO9001,GMP
Model numarası: Kuşburnu Esansiyel Yağı
Min sipariş miktarı: 1 kg
Fiyat: $25kg
Ambalaj bilgileri: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Ödeme koşulları: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Yetenek temini: Ayda 5000 Kilogram/Kilogram
Detay Bilgi
Üretici Adı: Toptan 100% Saf Paçuli Esansiyel Yağı Renk: Renksiz ila açık sarı
Seviye: Gıda sınıfı COA: Mevcut
için başvurun: Sağlık hizmeti Ücretsiz örnek: Mevcut
Raf ömrü: Uygun şekilde saklandığında 2 yıl Ambalajlama: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Vurgulamak:

Saç İçin Paçuli Esansiyel Yağı

,

%100 Saf Paçuli Esansiyel Yağı

,

Sağlık Bakımı Paçuli Esansiyel Yağı


Ürün Açıklaması

Toptan 100% Saf Paçuli Esansiyel Yağı

Paçuli Esansiyel Yağı Nedir?

Paçuli yağı, Pogostemon cinsine sahip bir bitki türünden gelir.Labiatae ailesinden lavanta, nane ve adaçayı içerir.Bu gür bitkinin sert gövdeleri vardır, iki veya üç fit yüksekliğe ulaşır ve küçük, soluk pembe çiçekler üretir.Bitki Asya'nın tropikal bölgelerine özgüdür ve şu anda Çin, Hindistan, Malezya, Endonezya, Mauritius, Filipinler, Tayvan, Tayland ve Vietnam'da yaygın olarak yetiştirilmektedir.

Paçuli Esansiyel Yağının İşlevi Nedir?

Beyazlatma ve lekeleri çıkarma.
Göz çevresindeki kaz ayaklarını çıkarın.
Çatlakları, yağ çizgilerini gidermek için.
Kırmızı kanın ortadan kaldırılması, siyah kafa.
Gözlerin altındaki koyu halkaları ortadan kaldırın.
Kızarıklık ve şişliği ortadan kaldırın.
Güneş yanığını onarın, günlük bakım.
Yara izi, egzama veya çatlamış saçları iyileştirir

Paçuli Esansiyel Yağının Uygulaması Nedir?

1. Gıda aroması olarak yaygın olarak kullanılır.

2. Parfüm, sabun ve kozmetik vb. ürünlerin kokularının hazırlanmasında kullanılır.

3. Böcek öldürücü, böcek kovucu ve sabun aromasında da kullanılır.

 

İletişim bilgileri
Cecilia

Telefon numarası : +8617391795715

Naber : +8613379289277