products

Taze Koku Yağı Okaliptüs Esansiyel Yağı CAS # 106-22-9

Temel bilgi
Menşe yeri: Shaanxi, Çin
Marka adı: Ceres
Sertifika: ISO9001,GMP
Model numarası: Okaliptüs Esansiyel Yağı
Min sipariş miktarı: 1 kg
Fiyat: $25kg
Ambalaj bilgileri: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Ödeme koşulları: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Yetenek temini: Ayda 5000 Kilogram/Kilogram
Detay Bilgi
Üretici Adı: En İyi Taze Koku Yağı Okaliptüs Esansiyel Yağı Renk: Açık sarı yağ
Seviye: Gıda sınıfı COA: Mevcut
için başvurun: Sağlık hizmeti Ücretsiz örnek: Mevcut
Raf ömrü: Uygun şekilde saklandığında 2 yıl Ambalajlama: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Vurgulamak:

Taze Koku Okaliptüs Esansiyel Yağı

,

106-22-9 Okaliptüs Esansiyel Yağı

,

106-22-9 saf okaliptüs yağı


Ürün Açıklaması


En İyi Taze Koku Yağı Okaliptüs Esansiyel Yağı

Okaliptüs Esansiyel Yağı Nedir?

Ürün adı
%100 Saf doğal uçucu yağ
Kapasite
10 ml/şişe
Koku
lavanta, çay ağacı, okaliptüs, gül, nane, portakal, limon otu/özelleştirilmiş
Marka adı
Ceres
OEM/ODM
memnuniyetle karşıladı
Kurşun zamanı
7 gün içinde
Raf zamanı
3 yıl
Ödeme
T/T, Paypal, Kredi kartı
gönderi
DHL/FEDEX
Ticaret Güvencesi siparişi
Mevcut

Okaliptüs Esansiyel Yağının İşlevi Nedir?

Okaliptüs yaprağı yağı, yüzdürme minerali, deterjan katkı maddeleri, mantar ilaçları ve yüzey aktif maddeler olarak kullanılabilir. Okaliptüs yağı da doğal bir deterjandır.Genellikle halılarda, giysilerde ve çıkarılması zor olan sakız veya yağ lekeleri olan diğer kumaşlarda bulunur.
Limon okaliptüs yağı, Tayvan termitleri üzerinde güçlü kovucu ve fümigasyon etkisine sahiptir.

Okaliptüs Esansiyel Yağının Uygulaması Nedir?

1. Gıda aroması olarak yaygın olarak kullanılır.

2. Parfüm, sabun ve kozmetik vb. ürünlerin kokularının hazırlanmasında kullanılır.

3. Böcek öldürücü, böcek kovucu ve sabun aromasında da kullanılır.

 

Ürün adı Citronellol, 3,7-Dimetil-6-okten-1-ol, Beta-Citronellol,Citronellol fiyatı
CAS # 106-22-9
EINECS# 203-375-0
FEMA# 2309
Moleküler formül C10H20O
Menşei ülke Çin
Bağıl yoğunluk: 0.854
Kırılma indisi: 1.455-~1.458
Dış görünüş: gül kokulu renksiz sıvı
Paketleme: 1kg/davul,2kg/davul,5kg/davul,10kg/davul,25kg/davul,170kg/davul
Başvuru: 1. Gıda aroması olarak yaygın olarak kullanılır
2. Parfüm, sabun ve kozmetik vb. ürünlerin kokularının hazırlanmasında kullanılır.
3. Böcek öldürücü, böcek kovucu ve sabun aromasında da kullanılır.
Raf ömrü : 24.00 ay(lar) veya uygun şekilde saklanırsa daha uzun.
Teslimat süresi: Mevduat/ödeme aldıktan sonra 5-7 iş günü
Gönderi: Ekspres/Hava/Deniz mevcut
Ödeme: L/C,D/P,T/T,Western Union,Paypal peşin
Örneklem: Kontrol/test için 20g ücretsiz numune

İletişim bilgileri
Cecilia

Telefon numarası : +8617391795715

Naber : +8613379289277