products

CAS 8000-28-0 Saf Doğal Lavanta Esansiyel Yağı Besleyici Akne Tedavisi

Temel bilgi
Menşe yeri: Shaanxi, Çin
Marka adı: Ceres
Sertifika: ISO9001,GMP
Model numarası: Lavanta Esansiyel Yağı
Min sipariş miktarı: 1 kg
Fiyat: $35/kg-$80/ kg
Ambalaj bilgileri: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Ödeme koşulları: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Yetenek temini: Ayda 5000 Kilogram/Kilogram
Detay Bilgi
Üretici Adı: Lavanta Esansiyel Yağı Dış görünüş: Hafif Sarı Yağ
Biçim: Sıvı Saflık: %100 Saf
Seviye: kozmetik sınıf İşlev: Kırışıklık Karşıtı, Besleyici, Akne Tedavisi
için başvurun: Kozmetik Endüstrileri COA: Mevcut
Ücretsiz örnek: Mevcut Raf ömrü: Uygun şekilde saklandığında 2 yıl
Ambalajlama: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Vurgulamak:

8000-28-0 Lavanta Esansiyel Yağı

,

Akne Tedavisi Lavanta Esansiyel Yağı

,

8000-28-0 lavanta masaj yağı


Ürün Açıklaması

Saf Doğal Lavanta Esansiyel Yağı

Ürün adı Lavanta Yağı/Lavanta Esansiyel Yağı
CAS Numarası. 8000-28-0
Dış görünüş Hafif Sarı Yağ
bağıl yoğunluk 0.875~0.895
refraksiyon 1.457~1.470
döndürme -3°- +11°
tahlil %99
çözünürlük çözünmüş %75 etanol

Lavanta Esansiyel Yağı Nedir?

Lavanta Yağı, çoğunlukla lavanta bitkisinin çiçeklerinden, öncelikle buhar damıtma yoluyla elde edilir.Geleneksel olarak, lavanta esansiyel yağı parfüm yapımında da kullanılmıştır.Yağ, aromaterapide ve birçok aromatik müstahzar ve kombinasyonda çok faydalıdır.
Lavanta Yağı, sedir ağacı, çam, adaçayı, sardunya ve hindistan cevizi gibi diğer birçok uçucu yağ ile iyi uyum sağlar.Günümüzde lavanta esansiyel yağı, aromaterapi yağı, jeller, infüzyon, losyon ve sabunlar dahil olmak üzere çeşitli şekillerde sıklıkla kullanılmaktadır.

Lavanta Esansiyel Yağı Uygulaması Nedir??

1. Kozmetik alanında kullanılabilir.Lavanta esansiyel yağı, ısıyı uzaklaştırma ve detoksifikasyon, cildi temizleme, yağı kontrol etme, lekeleri giderme ve beyazlatma, kırışıklıkları giderme ve cildi gençleştirme, koyu halkaları giderme ve hasarlı dokuların yenilenmesini ve iyileşmesini teşvik etme gibi cilt bakımı etkilerine sahiptir.Fonksiyonlar.
2. Böcek kovucu olarak kullanılabilir.Lavanta esansiyel yağının kokusu sivrisineklere, böceklere ve güvelere ve diğer birçok böceğe karşı etkilidir.
3. Uyumaya yardımcı olabilir.Lavanta esansiyel yağı, uyumaya ve insanların ruhlarını rahatlatmaya yardımcı olabilir.
4.Sağlıklı bir sinir sistemini koruyabilir.Lavanta esansiyel yağı ayrıca duygusal gerilimi, zihinsel stresi ve kaygıyı giderebilir ve bilişsel işlevi geliştirebilir.

 

Kalem Özellikler Sonuçlar
Dış görünüş Açık sarı Şeffaf Sıvı Açık sarı Şeffaf Sıvı
tahlil %98 %98
Kurutma kaybı ≤11.5%0 %11.25
kreatinin 50ppm uygun
disiyanamid ≤20ppm uygun
Siyanür ≤1ppm uygun
Ağır metaller ≤10 sayfa/dk uygun
Olarak ≤1ppm uygun
Öncülük etmek ≤3 sayfa/dk uygun
Merkür ≤0,1 sayfa/dakika uygun
Kadmiyum ≤1 sayfa/dk uygun
Ateşleme Kalıntısı 0.%1 0.02%
Sülfat %0.03 uygun
Toplam Plaka Sayısı ≤10cfu/gm uygun
koliform Olumsuz uygun
E.Coli ve Salmonella Olumsuz uygun
Maya ve Küf Olumsuz uygun
Çözüm Berrak ve Renksiz uygun
kirlilik ≤1% %0.11
Çözüm Sonuçlar Enterprise standartlarına uygundur

İletişim bilgileri
Beryl

Telefon numarası : +8613309285977

Naber : +8613379289277