products

Doğal Sedir Ağacı Esansiyel Yağı Toplu Cilt Canlandırıcı Akne Tedavisi

Temel bilgi
Menşe yeri: Shaanxi, Çin
Marka adı: Ceres
Sertifika: ISO9001,GMP,Kosher
Model numarası: Sedir Ağacı Esansiyel Yağı Toplu
Min sipariş miktarı: 1 kg
Fiyat: $15-40/kg
Ambalaj bilgileri: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Ödeme koşulları: T/T, Paypal, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Yetenek temini: Ayda 10000 Kilogram/Kilogram
Detay Bilgi
Ürün adı: Sedir Ağacı Esansiyel Yağı Toplu Dış görünüş: Açık sarı Sıvı
Hammadde: Yapraklar Özellik: Cilt Canlandırıcı, Akne Tedavisi
kullanım: Kaliteli Kozmetik/Sağlık Ürünleri Marka adı: Ceres
Raf ömrü: 24 ay COA: Mevcut
Vurgulamak:

Doğal Sedir Ağacı Esansiyel Yağı Toplu

,

Cilt Canlandırıcı Sedir Ağacı Esansiyel Yağı

,

Akne Tedavisi Sedir Ağacı Esansiyel Yağı


Ürün Açıklaması

Fabrika Kaynağı Doğal Sedir Ağacı Esansiyel Yağı Toplu

ne Sedir Ağacı Esansiyel Yağı Toplu?

Ürün adı Sedir Yağı/Sedir Ağacı Yağı
CAS Numarası. 8000-27-9
EINECS No. 285-360-9
 
Sedir Yağı Fiyatları, sedir ağaçlarının çiçeklerinden, yapraklarından, saplarından, köklerinden veya meyvelerinden buhar distilasyonu, ekstrüzyon, soğuk liç veya solvent ekstraksiyonu ile elde edilen uçucu aromatik bir maddedir.Uçucu yağ seyreltilmeden doğrudan kullanılmaz.Uçucu yağın uçuculuğu çok güçlüdür, hava ile temas ettiğinde hızla buharlaşacaktır, ayrıca bu nedenle, uçucu yağ kapatılmalıdır, şişeler saklanabilir, bir kez bir şişe açıldığında, ayrıca kapağı en kısa sürede kapatmak ister. mümkün.

Neyin UygulamasıSedir Ağacı Esansiyel Yağı Toplu?

1. Sedir ağacı yağının aromaterapi özellikleri, antiseboreik, antiseptik, antispazmodik, büzücü, idrar söktürücü, emmenagog, balgam söktürücü, mantar ilacı ve toniktir.

2. Anksiyete ve sinir gerginliği ile ilgili durumlarda çok yardımcı olur.

3. Sedir ağacı yağı, kaşıntıyı gidererek cilde fayda sağlar.

4. Sıkılaştırıcı etkisi, akne, yağlı cilt, saç ve kepek için mükemmeldir.

5. Göğüs ve idrar yolu enfeksiyonlarına yardımcı olur, genel bir tonik görevi görür ve mukus zarları üzerinde belirgin bir etkiye sahiptir.Artrit ve romatizma durumlarında da faydalıdır.

6. Bu yüksek dereceli koku yağı, sabun yapımında, masaj yağlarında ve banyo yağında mumları koklamak, potpuriyi tazelemek için mükemmeldir.Parfüm vücut yağı olarak da kullanılır.Kokulara sıcak bir kalite katar.

7. Cildin ve saç derisinin su tutma kabiliyetini arttırdığı için kuru saçlara da iyi gelir.

8. Sedir ağacı, güve yemezlik ve diğer böcekler için kullanılan mükemmel bir kovucudur.

İletişim bilgileri
Sherry

Telefon numarası : +8618092101470

Naber : +8613379289277