products

CAS 8000-27-9 Toplu Paket Sedir Esansiyel Yağı Sağlık ve Kozmetik

Temel bilgi
Menşe yeri: Shaanxi, Çin
Marka adı: Ceres
Sertifika: ISO9001,GMP,Kosher
Model numarası: Sedir Esansiyel Yağı
Min sipariş miktarı: 1 kg
Fiyat: $20-40/kg
Ambalaj bilgileri: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Ödeme koşulları: T/T, Paypal, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Yetenek temini: Ayda 10000 Kilogram/Kilogram
Detay Bilgi
Ürün adı: Sedir Esansiyel Yağı Dış görünüş: Açık sarı Sıvı
Hammadde: Yapraklar Özellik: Cilt Canlandırıcı, Akne Tedavisi
Seviye: Sağlık ve Kozmetik Marka adı: Ceres
Raf ömrü: 24 ay COA: Mevcut
Vurgulamak:

Toplu Paket Sedir Esansiyel Yağı

,

8000-27-9 Sedir Esansiyel Yağı

,

Sedir Esansiyel Yağı Sağlık


Ürün Açıklaması

Toplu Paket Sedir Esansiyel Yağı

ne Sedir Esansiyel Yağı?

Ürün adı  Sedir Yağı/Sedir Ağacı Yağı/Sedir Esansiyel Yağı

CAS No. 8000-27-9

EINECS No. 285-360-9

 
Sedir Esansiyel Yağı, sedir ağaçlarının çiçeklerinden, yapraklarından, gövdelerinden, köklerinden veya meyvelerinden buhar damıtma, ekstrüzyon, soğuk liç veya solvent ekstraksiyonu ile elde edilen uçucu aromatik bir maddedir.Sedir Esansiyel Yağı seyreltilmeden doğrudan kullanılmaz.Uçucu yağın uçuculuğu çok güçlüdür, hava ile temas ettiğinde hızla buharlaşacaktır, ayrıca bu nedenle, uçucu yağ kapatılmalıdır, şişeler saklanabilir, bir kez bir şişe açıldığında, ayrıca kapağı en kısa sürede kapatmak ister. mümkün.

Neyin UygulamasıSedir Esansiyel Yağı?

1. Sedir ağacı yağının aromaterapi özellikleri, antiseboreik, antiseptik, antispazmodik, büzücü, idrar söktürücü, emmenagog, balgam söktürücü, mantar ilacı ve toniktir.

2. Anksiyete ve sinir gerginliği ile ilgili durumlarda çok yardımcı olur.

3. Sedir ağacı yağı, kaşıntıyı gidererek cilde fayda sağlar.

4. Sıkılaştırıcı etkisi, akne, yağlı cilt, saç ve kepek için mükemmeldir.

5. Göğüs ve idrar yolu enfeksiyonlarına yardımcı olur, genel bir tonik görevi görür ve mukus zarları üzerinde belirgin bir etkiye sahiptir.Artrit ve romatizma durumlarında da faydalıdır.

6. Bu yüksek dereceli koku yağı, sabun yapımında, masaj yağlarında ve banyo yağında mumları koklamak, potpuriyi tazelemek için mükemmeldir.Parfüm vücut yağı olarak da kullanılır.Kokulara sıcak bir kalite katar.

7. Cildin ve saç derisinin su tutma kabiliyetini arttırdığı için kuru saçlara da iyi gelir.

8. Sedir ağacı, güve yemezlik ve diğer böcekler için kullanılan mükemmel bir kovucudur.

İletişim bilgileri
Sherry

Telefon numarası : +8618092101470

Naber : +8613379289277