products

Cilt Beyazlatma Cas 57-11-4 için Gıda Kozmetik Sınıfı Stearik Asit

Temel bilgi
Menşe yeri: Shaanxi, Çin
Marka adı: Ceres
Sertifika: ISO9001,GMP
Model numarası: Stearik asit
Min sipariş miktarı: 1 kg
Fiyat: $1.3-1.8kg
Ambalaj bilgileri: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Ödeme koşulları: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Yetenek temini: Ayda 5000 Kilogram/Kilogram
Detay Bilgi
Üretici Adı: Fabrika Temini Stearik Asit Cas 57-11-4 Renk: Beyaz toz
MF.: C18H36O2 CAS.: 57-11-4
EINECS No.: 209-151-9 Seviye: Gıda sınıfı
COA: Mevcut için başvurun: Sağlık hizmeti
Ücretsiz örnek: Mevcut Raf ömrü: Uygun şekilde saklandığında 2 yıl
Ambalajlama: Davul, Vakum Paketli, Alüminyum Folyo Çanta
Vurgulamak:

Cilt Beyazlatma için Stearik Asit

,

57-11-4 Kozmetik Sınıfı Stearik Asit

,

57-11-4 Gıda Sınıfı Stearik Asit


Ürün Açıklaması

Fabrika Temini Stearik Asit Cas 57-11-4

Stearik Asit Nedir?

Stearik asit, sıvı ve katı yağları oluşturan ana uzun zincirli yağ asitlerinden biridir.Hayvansal yağlar, sıvı yağlar ve bazı bitkisel yağlarda gliserit formunda bulunur.Bu yağların hidrolizi ile stearik asit elde edilir.Stearik asit, doğada yaygın olarak bulunan bir tür yağ asididir.Genel karboksilik asidin kimyasal özelliklerine sahiptir.Hemen hemen tüm yağlar farklı içerikte stearik asit içerir.Hayvansal yağdaki stearik asit içeriği, örneğin tereyağında %24, bitkisel yağda daha az, çay yağında %0.8 ve palmiye yağında %6 gibi daha yüksektir, ancak kakao yağı içeriği daha yüksektir.%34'e kadar.Endüstriyel stearik asidin ana üretim yöntemleri fraksiyonlama ve preslemedir.Ham yağ asidi, sertleştirici yağa ayrıştırıcı madde eklenerek hidrolize edilir ve daha sonra ürün yıkanır, damıtılır ve rengi giderilir.Yan ürün gliseroldür.

Stearik Asitin İşlevi Nedir?

1. Soğuğa dayanıklı plastikleştirici, stabilizatör, yüzey aktif madde, ayırıcı ajan, kauçuk vulkanizasyon hızlandırıcı vb. Olarak yaygın olarak kullanılır.

2. Asitlenmenin aktivatörü ve difüzörü olarak su sertliğinin belirlenmesi için kullanılır.

3. Sabun, kozmetik, ilaç ve diğer organik kimyasalların hazırlanması için

4. Yağ bazlı sondaj sıvısı için emülgatör olarak kullanılır.Kauçuk endüstrisinde ve tekstil endüstrisinde yağlayıcı ve ıslatıcı olarak da kullanılabilir.

5. Yağlayıcı;Bağlayıcı önleyici;Sakız şekeri bazlı ajan;Köpük giderici ve diğer gıda katkı maddeleri.

6. Doğal kauçuk, sentetik kauçuk ve lateksin vulkanizasyon aktivatörü olarak ve plastikleştirici ve plastik stabilizatörü hammaddesi olarak kullanılır.

7. Suyun sertliğini belirleyin.Kalsiyum, magnezyum ve lityum türbidimetri ile belirlendi.Bağıl moleküler ağırlığın belirlenmesi için çözücü.Asitleme için aktif madde.

Stearik Asit Uygulaması Nedir?

(1) Kozmetik, plasticcold plastikleştiriciler, ayırıcı ajan, stabilizatör, yüzey aktif madde, kauçuk vulkanizasyon ajanı, su yalıtım ajanı, parlatıcı ajan, metal sabun, metal mineral yüzdürme ajanı, yumuşatıcı, ilaç ve diğer organik kimyasallarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

(2) Çözücü yağda çözünür pigment, boya kalemleri transfer kayma maddeleri, mumlu kağıt parlatma maddesi, stearik asit gliserit emülgatör vb. olarak kullanılabilir.

(3) Gıda endüstrisinde yağlayıcı, köpük giderici ajan olarak kullanılabilir.Badem balı ve süt üretimi için ana hammadde su stearik asittir.

(4) Su stearik asit, PVC plastik boruların, levhaların, profillerin ve filmlerin imalatında yaygın olarak kullanılmaktadır.İyi kayganlık ve iyi ışık, termal stabilite ile PVC ısı sabitleyici.Plastik PVC tüpte, stearik asit işlemi önlemeye yardımcı olur "Koklaşma", PVC filmin işlenmesinde bir tür etkili ısı stabilizatörüdür ve bitmiş ürünlerin renk atmasını önleyebilir.

(5) Su stearik asit, kauçuğun sentezi ve işlenmesinde önemli bir rol oynar.Doğal kauçuk, sentetik kauçuk ve lateks vulkanizasyon ajanında yaygın olarak kullanılır, ayrıca plastikleştirici olarak da kullanılabilir.Sentetik kauçuk üretiminde emülgatör olarak, köpük kauçuk üretiminde köpürtücü olarak kullanılabilir, ayrıca kauçuk kalıp ayırıcı olarak da kullanılabilir.

(6) Su stearik asit, iki tip cilt bakım ürününde emülsifikasyon kremi ve kremi için kullanılır, sabit bir beyaza dönüştürmek için yapıştırın.Stearik asit sabun esterleri kozmetik endüstrisinde daha yaygın olarak kullanılmaktadır.

(7) Nano silika, nano kalsiyum karbonat, hafif kalsiyum karbonat serisinde kullanılan suda çözünür stearik asidin modifikasyonu.

İsim: Stearik asit
Diğer Adı: oktadekanoik asit;n-Oktadekan asit;oktadekan asit
CAS NUMARA: 57-11-4
EINECS NUMARA: 200-313-4
Moleküler formül: C18H36Ö2
Moleküler ağırlık: 284.48
InChI: InChI=1/C18H36O2/c1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18(19)20/h2-17H2, 1H3,(H,19,20)
Yoğunluk: 0.847
Erime noktası: 67-69℃
Kaynama noktası: 361℃
Alevlenme noktası: 196℃
Su çözünürlüğü: 23℃'de 0.1-1 g/100 mL
Dış görünüş Beyaz kristal toz
Buhar basıncı 0.13(173.7℃)kPa
Ateşleme Sıcaklığı 395℃
çözünürlük

Suda pratik olarak çözünmez, etanolde (yüzde 96) ve hafif petrolde (bp:50-70°C) çözünür.

 

Kırılma Oranı 1.4299
Depolama Durumu 2-8°C
Asit değeri 205-210 mgKOH/g
sabunlaşma değeri 206-211 mgKOH/g
renk 200 Hazen
Donma noktası 54-57°C
Nemli içerik %0.20
inorganik asit %0,001

İletişim bilgileri
Cecilia

Telefon numarası : +8617391795715

Naber : +8613379289277